Danske Julekonkurrencer 2020 | Jule-Sange.dk

Danske Julekonkurrencer 2019

Så er det den tid på året, hvor det er tid til og deltage I julekonkurrencer. De fleste firmær afholder deres egen lille julekalender, eller adventskalender, hvor de udtrækker gevinster for flere tusinde kroner. Vi har forsøgt og samle de bedste julekonkurrencer her på siden, hvor du kan vinde præmier for flere hundrede tusinde inden juleaften. Konkurrencerne er super lette og tilmelde sig, da de oftest blot kræver et navn og en email adresse for at deltage.

Årets Julekalender konkurrencer

Har du husket og tilmelde dig alle landets store julekalender konkurrencer, hvor du kan vinde præmier for flere hundrede tusinde kroner. Vi har forsøgt og liste et godt udbud her på siden, hvor du kan vinde store flotte julegaver som præmier. Som de siger julen er gavernes fest, og det må siges, at være sandt, når nogen af landets største firmær åbner lågerne I deres julekalender konkurrencer.

Vind i årets julekalender

Hvis du skynder dig og tilmelde dig ovenstaænde konkurrence, så er du med I de daglige lodtrækninger om at vinde julegaver hver dag I December. Er du ekstra heldig, vinder du I flere låger. Jo flerek konkurrencer du tilmelder dig, jo større er chancen for du vinder I en af årets julekalendere. Held og lykke herfra – med håbet om en gaveregn skal komme dig hid.