Julemusik, Der Får Dig i Ægte Julestemning | Jule-Sange.dk

Inspiration til julemusik, der får dig i ægte julestemning

Noget af det skønne ved julen er, at det er muligt at høre hyggeligt julemusik. For er der noget, julemusik kan, så er det at få en i julestemning – og det er nødvendigt for at kunne hygge sig hele december igennem.

I dag er det muligt at finde julemusik mange steder, og man er derfor ikke kun begrænset til de gamle kasettebånd i skuffen eller CD’erne på reolen. Her på siden samler vi den bedst mulige inspiration til steder, hvor du kan finde og høre julemusik, samt giver inspiration til julesange, så du kan komme i vaskeægte julestemning så snart december begynder.

Stream gratis julemusik

Et rigtig godt udgangspunkt for at komme i virkelig god julestemning er ved at høre julemusik på streamingtjenester som Spotify eller YouTube. Begge steder er det muligt at finde den ene gode juleplayliste efter den anden med enten dansk eller udenlandsk julemusik. Det er ikke nødvendigt at betale penge for at bruge nogle af tjenesterne. Dog skal du være opmærksom på, at der især på Spotify er mange reklamer, når man har en gratis profil.

Vil du gerne dække dig helt ind, kan du sikkert også besøge din lokale radiostations hjemmeside og finde en juleplayliste. Det er der mange af dem, der har ganske gratis. Mulighederne for at lytte til julemusik online er derfor mange.

Find CD’er med julemusik hos Gucca

Selvom det er nemt at finde musik på Spotify, YouTube og andre streamingtjenester, er der nu ikke noget så hyggeligt som at sætte en CD med julemusik på CD-afspilleren. For på diverse julecd’er er der nemlig samlet nogle af de største hits – og har du en speciel kunstner, du godt kan lide at lytte til i julen, er det rart at kunne smække den på anlægget.

Inspiration til CD’er med julemusik hos Gucca:

Så selvom CD’er generelt er på vej væk, er det nu stadig muligt at få julemusik på CD’er med nogle af de bedste kunstnere og hits gennem tiden. Så kan julen ringes ind!

Inspiration til gode, danske julehits

Det er nemt at komme til at høre de samme 20 julesange hvert år, som man til sidst ender med at blive træt af. Det er der ingen grund til, når der findes så meget fantastisk julemusik. Selv på dansk er der rigtig meget julemusik at komme efter, som går direkte i hjertet og skaber den bedst mulige julestemning til brunkagerne og gløggen.

Se listen over godt, dansk julemusik her:

For mange kan der ikke være en jul uden ”Jul i Angora” eller ”Den Himmelblå”. Men, der er så mange andre gode danske julesange at vælge imellem og nye kommer også til, hvilket giver juleglade danskere mulighed for at lytte til endnu mere god musik og at komme i endnu bedre julestemning.

Inspiration til god udenlandsk julemusik

Det er dejligt med danske juleklassikere, men det er også svært at komme udenom udenlandske julehits, da det efterhånden hører julen til. Men med alle de julesange at holde styr på, kan det være svært at huske, hvem der lavede hvad, eller hvad titlerne nu er.

Herunder får du derfor en god liste til inspiration med udenlandsk julemusik:

De er alle store klassikere og er en garanti for juleglæde og julestemning, når de bliver afspillet. Der er derfor meget god julemusik at komme efter selv på engelsk, som kan give dig den hygge, du leder efter, mens du venter på, at det bliver den 24. december.