Mangler du en date til julefrokosten?

Mangler du en date til julefrokosten?

Er du også blevet træt af og dukke op alene til familiefesterne? Du ved, hvor træls det er når Moster Jytte, altid skal spørge om du ikke har fundet en sød en. Alt dette er let og undgå, da det er lettere end nogensinde og finde sig en ledsager og dukke op med. Vi kommer her i artiklen op med nogle muligheder for, hvem du kan bringe eller hvor du kan finde en og bringe.

Kender du allerede personen?

Det gør det jo noget lettere og finde en ledsager, hvis du allerede har en spirende romance, eller bare en god ven og bringe med, så kender du personen og føler dig tryg ved ham/hende – hvorfor du automatisk vil få en hyggelig aften, og slippe for familiens pres om det ikke snart var på tide. Ingen siger det skal være en partner, men bringer du en med, vil du i hvert fald ikke modtage så mange nysgerrige spørgsmål hele aftenen.

Hvor finder jeg den rette date?

Skal du derimod ud og finde den eneste ene, eller bare en date eller flirt, skal du nok ikke vente til December med og lede. Det kan være der er en sød person i din sportsklub, elle du får nummeret på en sød en i byen, så tag initiativet i stedet for, at sidde og vente. Det kan også være du skal ty til den moderne måde og lede efter prinse(sse)n på den hvide hest, online dating. Nu om dage findes der både dating-apps som Tinder og Happn, men der findes også mange gratis dating sider på det store internet, hvor du let kan komme i snak med en sød mage.

Det skal du være opmærksom på, når du har en date med til familiefesten

Vær opmærksom på, at når du ankommer til familiefesten med en ny partner, så vil du automatisk blive udspurgt om forholdet, så er du ikke helt sikker på, hvad der er mellem dig og din partner, skal du måske ikke medbringe. Men er du komfortabel og føler der kan ikke komme nogen spørgsmål op, du ikke afslappende kan svare på, så er det bare med og invitere med.

Bonus ved en partner til familiefesten

Fordelen ved og have en partner med til familiefesten er, så er det ikke kun dig der synes det er pinligt når onkel har faæt for meget snaps.