Sjove lege du kan lave til jul

Sjove lege du kan lave til jul

Julen er om hjørnet og derfor er derfor er det en god ide at forberede sig så godt som muligt, så det kan være en jul, der meget sent vil blive glemt. Til julen hører der sig mange ting. En af de vigtigste ting, man kan forberede er en masse sjove lege, som man kan lave med sine børn. På denne måde bliver det en jul der er fyldt med en masse grin og masser af julestemning. Julestemningen er vigtigt, og skønt det kan være svært at beskrive, hvordan den helt præcist opstår, så ved man at den er der, når den er der!

Og en ting der er sikkert og vist, hvis man laver et par sjove lege - enten på selve juleafstens dag eller op til juleaften, så kan man ikke gå helt galt i byen. Her finder du et par forslag til sjove lege du kan lave. Disse lege fungerer godt til både børn og voksne,

Pakkeleg

En pakkeleg er altid sjov at lave. Her behøver der måske ikke at komme de helt uddybende regler for jeg vil næsten vædde med at alle kender reglerne til denne klassiske leg. Men lige for en god ordens skyld så kommer der her kort, hvad pakkeleg går ud på. Man skal her have en pakke med hver især. Nu skal man have et sæt terninger som går på runde. Hvis man slår en sekser må man enten tage en pakke fra en anden eller tage en pakke fra midten af bordet.

Man skal samtidig sætte et hemmeligt ur til og deltagerne må ikke vide, hvornår klokken ringer. Når klokken ringer stopper legen og nu skal man pakke e pakker ud som man sidder med, for det er nemlig dem, som man har vundet.

Julequiz

Julequizzer er også sjove og ligeledes behøver de nok ikke den store introduktion. Her kan man spørge om alt der har med julen at gøre. Man kan spørge ind til gamle julekalendre, men man kan også sagtens spørge ind til hvorfor man holder jul, hvor julemandens røde farve stammer fra og så videre.

Hvis du gerne vil lære flere spændende lege til jul, så kan du tage et kig på festleg.dk, hvor der er festlege, selskabslege og mange andre sjove indslag til alle slags lejligheder - både til jul, men også til andre specielle lejligheder.