Glædelig Jul | Jule-Sange.dk

Glædelig Jul

Elsker du julen, men vil du gerne være bedre til at sige glædelig jul? Eller måske finde på andre måder at gøre det på end med det traditionelle julekort? Der er ikke noget så skønt som at modtage en sød julehilsen, så når du gør noget ekstra ud af den, vil den helt sikkert også blive modtaget med en endnu større glæde end ellers. Vi giver dig den bedste inspiration til, hvordan du kan sige glædelig jul til venner og familie.

PICTURE

Bag et julehjerte og vedlæg et kort

Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke gå i gang med at bage et julehjerte, som du pakker ned i en beskyttet pakke sammen med et kort? Modtageren vil helt sikkert ikke forvente, at du har bagt et julehjerte og gjort dig umage med at sende den, så den forbliver sprød og i ét stykke. Det kan være svært at skrive en hel hilsen på en småkage, så sammen med et sødt julekort bliver det den perfekte julehilsen.

Send en hilsen med dine bedste juleopskrifter

I julen bager vi som aldrig før, så hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen og sende en hilsen med dine bedste juleopskrifter? Det er oplagt at gøre i starten af december, så der også er mulighed for at bage julegodterne sammen med den, du sender hilsenen til.

Det kan være alt lige fra opskrifter på brunkager og fedtkager til jødekager og gode råd (hvis du kommer fra Sønderjylland). Er der nogle opskrifter, du altid får meget ros for i december, er det oplagt at sende dem afsted som en lille overraskelse.

Ønsk glædelig jul med en julevideo

Denne måde at ønske glædelig jul på er især relevant, hvis du har familiemedlemmer eller venner, der bor så langt væk, at du sjældent ser dem. Det virker meget bedre end et kort, og giver dig mulighed for at sige nogle andre ting. Samtidig giver det også modtageren en fornemmelse af at have set dig et kort øjeblik, hvilket virkelig kan bidrage til den gode julestemning.

Videoen behøver ikke være specielt lang eller indeholde en masse klip. Det behøver ikke at være mere end dig, der sidder med en nissehue på foran brændeovnen, mens du nyder en kop kakao. Hyggeligere en hilsen bliver det ikke.

Sig glædelig jul med blomster

Blomster er et hit året rundt. Derfor giver det også rigtig fin mening, hvis du enten bestiller en buket til levering i julens farver eller selv dukker op med den på et overraskelsesvisit. Det vil selv den mest blomsterforskrækkede mand blive glad for.

Et hjemmelavet julekort

Hælder du mest til julekortet, kan du gøre det meget mere personligt ved selv at lave det. Der findes et hav af guides på nettet til, hvordan du laver det flotteste og mest julede julekort. Når du selv laver et julekort, viser det også modtageren, at jeres relation betyder noget, og at den er værd at bruge en masse tid og god energi på.

Med et hjemmelavet julekort bliver det også lidt sjovere som modtager, da det er et kort, som ingen andre har modtaget.

Hvordan får man bedst ønsket glædelig jul i et julekort?

Når der skal skrives en masse julekort og ønskes en glædelig jul til samtlige venner og familie, kan det knibe med kreativiteten, når bunken af kort er ved at være nået igennem. Har du derfor brug for lidt hjælp til traditionelle glædelig jul-hilsner, får du dem her:

  • En rigtig glædelig jul ønskes både du og resten af familien. Jeg håber, den bliver god og hyggelig og bringer minder med sig fremover.
  • En glædelig jul til dig fra mig, nu hvor vi ikke kan nå at se hinanden inden det nye og lykkebringende år. Må du få en fantastisk december og juleaften sammen med dem, du holder af.
  • Julemanden hviskede i mit øre, at du trængte til en sød julehilsen. Derfor får du her det største juleknus og de varmeste julehilsner fra mig!
  • En hvid jul bliver det måske ikke til, men min glæde for dig og mit savn til dig består fortsat. Rigtig glædelig jul og et godt nytår!
  • Må du få en rigtig dejlig juleferie og juleaften sammen med dem, du holder af. Glædelig jul!
  • Julen er en tid fyldt med glæde og kærlighed. Det er også, hvad jeg føler for dig. Rigtig glædelig jul.
  • Hvert et snefnug der falder, er unikt. Det er du også for mig. Rigtig glædelig jul!
  • Jeg har kun ét ønske i år, og det er, at vi fortsætter med at være de gode venner, vi er. Rigtig god og glædelig jul til dig!
  • Julen er en dejlig tid, men den bliver endnu mere skøn i selskab med dig. Rigtig glædelig jul!

Gør det til en tradition at ønske glædelig jul

Det er ikke mange traditioner, vi har tilbage i dag. Men, du kan selv gøre noget for at skabe dem. Særligt i julen er det dejligt med traditioner, så hvorfor ikke gøre det til en god tradition at ønske glædelig jul til dem, du holder af? Det behøver ikke at være på den samme måde hvert år, men kan skifte alt efter, hvad du har lyst til, føler for og har tid til.

Det er vigtigt at komme helt ned i gear i juletiden, hvor vi netop bruger meget tid på at forberede os til juleaften. Med forberedelse af julekort, julesmåkager, julebuketter eller juledekorationer til mennesker, du holder af, kommer du samtidig helt ned i gear igen, ligesom du også bliver glad, fordi du glæder dig til folks reaktioner på dine julehilsner.

Alle elsker en sød julehilsen

Gør det ikke en konkurrence for dig selv om at skrive de sødeste julekort eller lave de pæneste julekort. Det er tanken, der tæller – og det vil det helt sikkert gøre ved modtageren. Vi sender ikke meget post til hinanden mere, så derfor bringer det glæde bare det, at du overhovedet har sendt noget afsted.

Vi håber, du har fået god inspiration til måder at ønske glædelig jul på!

Saadan siger man Glaedelig Jul og Godt Nytaar paa 43 forskellige sprog

Argentinsk: Felices Pasquas Y felices ano Nuevo
Braziliansk: Boas Festas e Feliz Ano Novo
Bulgarsk: Vesela Koleda i chestita nova godina!
Catalansk: Bon Nadal i un Bon Any Nou!
Engelsk: Merry Christmas and a Happy New Year
Estisk: Haeid joulupuehi ja head uut aastat!
Filippinsk: Maligayang Pasko
Finsk: Hauskaa Joulua ja onnellista uutta vuotta!
Fransk: Joyeux Noel et Bonne Année!
Færøsk: Gleðilig Jól og eydnurikt nyggjar!
Græsk: Hronia polla ke eftihismenos o kenourios hronos
Grønlandsk: Juullimi ukiortaassamilu pilluarit
Hollandsk: Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar
Honululu: Mele Kalikimaka ame Hauoli Makahiki Hou!
Indonesisk: Selamat Hari Natal dan Selamat Tahun Baru!
Irakisk: Idah Saidan Wa Sanah Jadidah
Irsk: Nollaig Shona duitmhaise dhuit!
Islandsk: Gleðileg Jól og farsælt komandi år!
Italiensk: Buon Natale e Felice Anno Nuovo!
Japansk: Meri Kurisumasu soshite Akemashite Omedeto!
Kinesisk: Shen tan jie kuai le. Hsin Nien Kuaile
Kroatisk: Sretan Bozic
Latin: Natale hilare et Annum Faustum!
Lettisk: Priecigus Ziemsvetkus un Laimigu Jaungadu!
Litauisk: Linksmu Kaledu
Maltesisk: Nixtieklek Milied tajjeb u is-sena t-tabja!
Norsk: God Jul Og Godt Nytt Aar
Polsk: Vesowe Boze Narodzenie
Portugisisk: Feliz Natal e um Prospero Ano Novo
Romænsk: Sarbatori vesele
Romanchisk: Legreivlas fiastas da Nadal e bien niev onn!(sursilvan dialect)
Russisk: S nastupaiushchim Novym godom i s Rozhdestvom Khristovym!
Serbisk: Hristos se rodi
Slovakisk: Stastne a vesele Vianoce a vela stastia v novom roku
Spansk: Feliz Navidad y Prospero ano nuevo!
Svensk: God Jul Och Ett Gott Nytt Ar
Tjekkisk: Stastne a vesele vanoce a stastny novy rok!
Tyrkisk: Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun
Tysk: Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!
Ukrainsk: Srozhdestvom Kristovym
Ungarnsk: Kellemes karacsonyi uennepeket es boldog ujevet!
Vietnamesisk: Chuc mung nam moi va Giang Sing vui ve
Walisisk: Nadolig Llawen a Blwyddyn Newydd Da!